Privacybeleid

Privacystatement
Netwerk Dementie Flevoland verzamelt diverse gegevens bij het gebruik van de website www.dementieflevoland.nl, bij het aanvragen van begeleiding of het invullen van het contactformulier. Voorop staat dat Netwerk Dementie Flevoland behoorlijk en zorgvuldig omgaat met uw persoonsgegevens. In dit privacystatement wordt uitgelegd hoe wij omgaan met uw privacy.

Verwerking persoonsgegevens
Wat zijn persoonsgegevens?Persoonsgegevens zijn gegevens die een natuurlijk persoon kunnen identificeren. Een persoon is identificeerbaar indien direct of indirect de identiteit van de persoon redelijkerwijs, zonder onevenredige inspanning vastgesteld kan worden. Direct identificerende gegevens zijn bijvoorbeeld naam, adres en geboortedatum. Gegevens die niet direct, maar wel met behulp van andere gegevens herleidbaar zijn tot een individu vallen ook onder het begrip persoonsgegevens. Hierbij kan bijvoorbeeld worden gedacht aan een IP-adres.

Aanvraag voor begeleiding of contactformulier
Wanneer u via onze website een aanvraag voor begeleiding doet of het contactformulier invult, kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u verwerken:

  • Naam
  • Woonplaats/gemeente
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

Partners
Bovengenoemde gegevens worden gedeeld met de organisatie/de professional die de aanvraag gaat behandelen. Dit betreft professionals bij de volgende organisaties (partners):

  • Zorggroep Oude en Nieuwe Land
  • Coloriet
  • Woonzorg Flevoland
  • Icare
  • Talma Urk
  • Alzheimer Nederland, afdeling Flevoland
  • GGz Centraal
  • MC groep

Bezoek website
Wanneer u deze website bezoekt, kunnen we, met behulp van cookies, bepaalde informatie opslaan die te maken heeft met uw bezoek:

uw Internet Protocol-adres of het IP-adres van uw proxyserver;
uw Internet Service Provider (ISP), afhankelijk van de configuratie daarvan;

  • de duur van uw bezoek aan de website;
  • het aantal keren dat u de website bezoekt;
  • de website die u bezoekt door op onze website op een link te klikken;
  • basale domeininformatie;
  • de pagina’s die u bezoekt;
  • het aantal keren dat u de website bezoekt;
  • de website die linkte naar onze website;
  • informatie over het besturingssysteem en de internetbrowser die u gebruikt om de website te bekijken.

Al deze informatie gebruiken we uitsluitend voor statistische doeleinden en om de website verder te ontwikkelen. Meer informatie hierover vindt u in ons cookiebeleid op de website.

Nieuwsbrief
U kunt zich via onze website ook aanmelden voor een nieuwsbrief. In dat geval vragen wij u enkel om uw voor- en achternaam en e-mailadres. Onderaan elke nieuwsbrief is een link opgenomen, waarmee u uzelf op ieder gewenst moment kunt afmelden voor de ontvangst van de nieuwsbrief.

Contactformulier
Verder kunt u een contactformulier invullen, indien u wilt dat wij contact met u opnemen. In dat geval vragen wij om uw naam, e-mailadres en woonplaats en kunt u daarnaast een telefoonnummer opgeven, indien het uw voorkeur heeft dat wij telefonisch contact met u opnemen.

Doel verwerken persoonsgegevens
Woonzorg Flevoland gebruikt uw persoonsgegevens uitsluitend voor de volgende doelen:

  • om onze (zorg) diensten te kunnen verlenen;
  • voor het doorsturen van belangrijke informatie in relatie tot activiteiten van Woonzorg Flevoland en andere opgevraagde informatie;
  • om contact met u op te kunnen nemen na een vraag over onze producten en diensten;
  • om u een nieuwsbrief te kunnen toesturen;
  • voor het monitoren van de prestaties van deze site;
  • voor het verbeteren van onze website en onze service;
  • voor interne administratie;
  • voor het behandelen van geschillen;
  • om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Bewaartermijn
Uw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor wij de gegevens verzamelen of verwerken, tenzij het langer bewaren van uw gegevens noodzakelijk is ter voldoening aan een wettelijke bewaarplicht van Netwerk Dementie Flevoland.

Bewaartermijn betreft documentatie rondom aanvragen en contactformulieren.

Documentatie wordt zonder toestemming binnen 8 weken vernietigd.

Cookies
Netwerk Dementie Flevoland gebruikt verschillende technieken en methoden om uw webervaring te optimaliseren. Afhankelijk van uw voorkeuren, kunt u het gewenste machtigingsniveau selecteren. We bieden drie verschillende niveaus:

Essentiële cookies
Deze cookies zorgen ervoor dat deze website naar behoren functioneert. Ook houden we met deze cookies anoniem website statistieken bij. Omdat deze cookies strikt noodzakelijk zijn, kunt u ze niet weigeren zonder de werking van de website te beïnvloeden. U kunt deze cookies blokkeren of verwijderen door uw browserinstellingen te wijzigen.

Analytische cookies
Deze cookies verzamelen informatie die wordt gebruikt om ons te helpen begrijpen hoe onze website wordt gebruikt of hoe effectief onze marketingcampagnes zijn. Ook helpen deze cookies ons om deze website aan te passen en zo uw gebruikservaring te kunnen verbeteren.

Advertentie cookies
Met deze cookies kan uw surfgedrag worden gemonitord door advertentienetwerken waardoor we advertenties kunnen tonen op basis van uw interesses en surfgedrag. Ook voeren deze cookies functies uit waarmee onder andere wordt voorkomen dat dezelfde advertentie voortdurend verschijnt.

Meer informatie over de cookies die wij verzamelen leest u hier onder.



Inzage, verwijdering en/of correctie van uw gegevens
U kunt kosteloos inzage vragen in de persoonlijke informatie die we over u hebben, u kunt verzet aantekenen tegen de verwerking en kunt ons verzoeken om deze persoonlijke informatie te corrigeren of te verwijderen of deze aan een andere partij over te dragen (dataportabiliteit). Neem hiervoor contact op met Netwerk Dementie Flevoland via netwerkdementie@woonzorgflevoland.nl Wij zullen binnen vier weken per e-mail op uw verzoek reageren.

Verder heeft u het recht een klacht in te dienen over de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bij de Autoriteit Persoonsgegevens, indien uw verzoek niet naar tevredenheid door ons is of wordt afgehandeld.

Externe websites
Onze website bevat links naar anders websites. Netwerk Dementie Flevoland is niet verantwoordelijk voor de manier waarop deze andere websites omgaan met privacy. Netwerk Dementie Flevoland raadt aan dat u op deze gelinkte websites het privacybeleid leest aangezien deze andere voorwaarden en condities kunnen bevatten die op u van toepassing zijn.

Veiligheid
Op deze website zijn diverse maatregelen genomen die beschermen tegen verlies of misbruik van, of ongeoorloofd wijzigen of raadplegen van, informatie die onder ons toezicht valt. Toch is informatie die u ons toezendt niet versleuteld, tenzij we expliciet melden dat dit zo is.

Wijzigingen in ons privacybeleid
Het kan voorkomen dat deze verklaring in de toekomst wordt gewijzigd. Wij raden daarom aan om deze privacy policy regelmatig te blijven raadplegen. Dit privacystatement is voor het laatst bijgewerkt op 20 december 2018.

Contactgegevens
Netwerk Dementie Flevoland
Meentweg 12
8224 BP Lelystad
netwerkdementie@woonzorgflevoland.nl