Welzijn Zeewolde

Welzijn Zeewolde is er voor alle vragen op het gebied van welzijn, zorg of vrijwilligerswerk. Iedereen heeft wel eens een vraag waar niet meteen een antwoord op te vinden is. We kijken √°ltijd eerst wat iemand zelf kan, want in veel gevallen kunnen familie, vrienden of buren helpen bij het vinden van een oplossing. Mocht u toch wat meer hulp kunnen gebruiken, dan zoeken we samen naar een passende oplossing. Welzijn Zeewolde biedt verschillende diensten die in veel gevallen de juiste ondersteuning bieden.

Mantelzorgondersteuning

Zorgen voor een ander kan veel voldoening geven, maar is soms ook erg belastend. In veel gevallen wordt de zorgtaak gecombineerd met werk of andere verplichtingen. Om te voorkomen dat u als mantelzorger overbelast raakt, is het belangrijk een goede balans te vinden tussen het zorgen voor een ander en zorgen voor uzelf. Informatiepunt Mantelzorg ondersteunt mantelzorgers door middel van informatie, advies, praktische en emotionele ondersteuning of door een luisterend oor te bieden. Kunt u wel wat ondersteuning gebruiken? Neem dan contact op met sociaal werker Jolanda Aarssen, via j.aarssen@zeewolde.nl of bel naar 036-5224655.

Activiteiten voor mantelzorgers
Het maakt niet uit of je thuis, nabij huis, of in een zorginstelling de zorg voor een dierbare hebt. In alle gevallen zorg je met je hart. Als mantelzorger is het daarom misschien prettig om hierover met elkaar van gedachten te wisselen, als mantelzorgers onder elkaar. Om in deze behoefte te voorzien organiseren wij verschillende activiteiten, zoals bijvoorbeeld de dag van de mantelzorger.

Meer informatie: Welzijn Zeewolde