Saamborgh: Wonen omringd door Zorg

Saamborgh is een woonzorgorganisatie waar zorgbehoevende ouderen zelfstandig kunnen wonen in het comfort en de privacy van een eigen appartement, met zorg thuis én het veilige idee van 24 uur zorg in de nabijheid.

Wij bieden zorg in kleinschalige setting voor zorgbehoevende ouderen met geheugenproblemen. Wij beiden een- en tweepersoons appartementen in een veilige omgeving, waar aandacht en kwaliteit van leven voorop staan.

 

Onze woonzorglocaties in Almere:

Hoge Haeghe – Almere Buiten

Midden in het groen, met een groot terras grenzend aan het Meridiaan park opende Hoge Haeghe in maart 2022 haar deuren voor zorgbehoevende ouderen.

Deze prachtige nieuwe woonzorg locatie biedt voor zowel alleenstaande ouderen als echtparen ruime appartementen. Ook wanneer de één meer zorg nodig heeft dan de ander.

 

Reedewaard – Almere Haven

Op slechts 200 meter afstand van de gezellige haven van Almere, ligt woonzorglocatie Reedewaard. Een aantal appartementen is geschikt voor echtparen. Ook wanneer de één meer zorg nodig heeft dan de ander. Reedewaard beschikt ook over 5 penthouses op de bovenste verdieping van het pand deze variëren in grootte van 60-120 m² en zijn ook voorzien van een eigen keuken.

 

Meer informatie over wonen bij Saamborgh

Heeft u vragen over wonen bij Hoge Haeghe of bij Reedewaard in Almere dan staat onze woonconsulent Maria van Beek u graag te woord. U kunt ook bij haar terecht voor algemene vragen over Saamborgh.

Maria is bereikbaar via 085 – 273 74 13 of per mail: welkom@saamborghwonen.nl

 

Zie voor meer informatie de website: www.saamborgh.nl