Bewegen op maat. Elke donderdag van 10:00-11:00 uur in Sportcentrum De Koploper

Bewegen op maat is een wekelijkse activiteit van Sportbedrijf Lelystad voor volwassen vanaf 50 jaar met een lichte beperking, zoals overgewicht, lichte of matige COPD(longziekte), blessures, cognitieve problemen, en/of weinig lichamelijke coördinatie of uithoudingsvermogen. Op een speelse en laagdrempelige wijze leer je om te gaan met de beperking en fitter te worden.

Sporten met een chronische aandoening
Als je een chronische aandoening hebt, is bewegen belangrijk. Sporten en bewegen heeft positieve effecten op je gezondheid en het voorkomt dat je meerdere aandoeningen krijgt. Maar het kan lastig zijn om een passende activiteit te vinden. Bewegen op Maat biedt jou een op maat gemaakte sportervaring. Onder deskundige begeleiding leer je hoe je veilig en met plezier kunt bewegen. Gezelligheid staat hierbij voorop. Bewegen op Maat is er ook voor wie nieuwe mensen wil leren kennen.

Meer informatie?
De groep is vanaf 50 jaar en is elke donderdag ochtend van 10.00 tot 11.00 uur in Sportcentrum De Koploper (Badweg 21). Kosten van de les zijn €2,- euro per keer en een proefles is natuurlijk helemaal gratis.

Voor deze les kunt u zich aanmelden bij Sportbedrijf Lelystad